Over Sandra

 

Wil jij ook veel plezier aan je hond beleven?

Ik help je graag en met veel passie, gedrevenheid, geduld en duidelijke uitleg om het beste uit je hond en jullie relatie te halen.

Bij alle lessen staat steeds het inzicht in de hond centraal. Hoe leert je hond en wat betekent goed leiderschap? Wat heeft je hond nodig om zich goed, ontspannen en veilig te voelen?

We leren de hond goede gewoontes aan in dagelijkse situaties. Hierdoor kun je gerust met hem gaan wandelen, zonder problemen bezoek ontvangen en hem overal mee naar toe nemen. Kortom, je leert hoe je het meeste plezier aan je hond kunt beleven.

 

Tot snel, hartelijke groet, Sandra van Hulten.

 

Heb jij het gratis e-book "de 7 meest gemaakte fouten in hondentraining en tips hoe jij ze kunt voorkomen" al aangevraagd?

Vul je gegevens in en klik op 'Ja, stuur naar mij op!'
 
Voornaam:
E-mail:
 
Al meer dan 500 lezers! 

"Ik heb het E-book zelfs uitgeprint. Vind het heel erg leuk. Ik heb al veertig jaar honden en ook met alle honden getraind. En ik leer nog dagelijks want telkens komen er weer nieuwe dingen bij." 

"Bedankt voor het e-book. Leuk om zo tips op een rijtje te hebben staan. Wanneer komt jouw complete boek uit?"

 

Cani-Connect, hondenschool in rotterdam en omgeving.Waar het allemaal mee begon... Het begon allemaal met mijn vriendinnetje, mijn lieve meisje Laura.

Laura heeft heel veel betekent voor mijn leven en hoe het er nu uit ziet. In de afgelopen 9 jaar heb ik de switch gemaakt van mijn toenmalige werk als scheepsbouwkundige naar het opzetten en starten van Cani-Connect. Helaas heb ik Laura pas geleden (augustus 2013) moeten laten inslapen maar zij leeft voort in alles wat ik nu doe en in alle lessen die ik geef.

Laura was 15 maanden toen ze bij mij kwam. Ze was als puppy veel te laat uit het nest opgehaald en vervolgens in een gezin terecht gekomen waar de oudere reu die daar zat haar niet accepteerde. Ze is toen teruggebracht naar de fokker en die had geen tijd voor haar. Ze zat eigenlijk alleen maar in een bench te wachten. Totdat ik haar daar ophaalde.

Door Lautje ging ik lezen over honden. Één boek, en nog één, en nog veel meer... In de boeken stond steeds iets anders en ook mensen met honden die ik tegenkwam zeiden allemaal iets anders. Ik begon samen met haar aan onze zoektocht naar wat bij mij en ons paste. Bij welke methode voelden wij ons goed? Wat werkte en waarom of waarom niet? Hoe meer antwoorden, hoe meer vragen.

Ik vond in België uiteindelijk wat we zochten. Daar kwam ik Geert de Bolster tegen en deze man overspoelde me met zijn passie voor honden en hun gedrag. Dit was waar hondenopvoeding en training over ging!

Cani-Connect werd geboren vanuit de vaste overtuiging om meer mensen te helpen met het opvoeden en trainen van hun hond waarbij wederzijds respect, vertrouwen en een goede communicatie voorop staan en baas en hond plezier beleven aan elkaar.

Het wordt me steeds duidelijker dat een hond mogen hebben helemaal niet zo veel gaat over commando's geven en uitmaken wie de baas is. Het gaat veel meer over elkaar begrijpen en echt samen zijn, aandacht hebben voor elkaar. Elkaar door en door aanvoelen, geen woorden meer nodig hebben. Samen met Lautje heb ik geleerd dat je de fijnste relatie opbouwt als je weet wat je aan elkaar hebt. Als je weet dat je op elkaar kunt vertrouwen. Verbinding, connectie voelen met je hond is heel bijzonder!

 

Lieve, lieve Lautje!
Mijn lieve vriendinnetje

Ik ben blij en dankbaar dat je mijn hond was. Het was fijn om jouw persoon te zijn en ik heb genoten van onze jaren samen. Jaren waarin we beiden werden wie we nu zijn, gevormd door elkaar. 

Ik mis je zo meisje!

Rust zacht

 

Cani-Connect, hondenschool in rotterdam en omgeving.Zelf heb ik nu nog twee honden waar ik graag actief mee bezig ben. Samen nemen we onder andere deel aan workshops en met hen probeer ik ook nieuwe trainingstechnieken uit.

In mijn lessen help ik jou en je hond op een gedreven en enthousiaste manier om vooral ook zoveel mogelijk plezier aan het opvoeden en trainen van je hond te beleven. Daarbij vind ik het belangrijk dat mijn adviezen en trainingsmethodes steeds passen bij zowel baas als hond. Baas en hond moeten plezier beleven met elkaar, een goede relatie opbouwen en leren op elkaar te kunnen vertrouwen. Om dit te bereiken lever ik al meer dan vijf jaar trainingen op maat. Perfectie, enthousiasme, geduld en duidelijke uitleg zijn kernwoorden die in mijn werk de leidraad vormen.

Opleiding: Nadat ik in 2004 mijn HTS opleiding Scheepsbouwkunde had afgerond, ben ik me steeds verder gaan verdiepen in wat tot dan toe al een hele tijd mijn passie was: honden en hun gedrag. Vanaf 2009 ben ik (meer dan) fulltime bezig met honden en hun gedrag. Ik heb in België bij Geert de Bolster de opleidingen Hondeninstructeur-Opvoeder (nu Honden Gedragstrainer) en Hondengedragstherapeut (nu Specialist Probleemgedrag) gevolgd. Geert de Bolster staat voor bijscholing, wetenschappelijke kennis en meer dan 25 jaar praktijkervaring. Hij is de drijvende kracht achter een nieuwe generatie honden gedragstrainers. Daarnaast volg ik regelmatig aanvullende workshops en seminars. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en de praktische toepassingen hiervan met betrekking tot de opvoeding en training van honden.

 

Heb jij het gratis e-book "de 7 meest gemaakte fouten in hondentraining en tips hoe jij ze kunt voorkomen" al aangevraagd?

Vul je gegevens in en klik op 'Ja, stuur naar mij op!'
 
Voornaam:
E-mail:
Al meer dan 500 lezers!